Bobkó Fight Club: A BFC edzései nem csupán a küzdősportról szólnak, hanem a csapatról, amit mi magunk alkotunk. Tudj meg többet rólunk, a Kick-boxról és a K1-ről.

Foglalás

Bobkó Fight Club

Csatlakozz Kick-box és K1 edzéseinkhez Gödöllőn!

Tovább »

Csatlakozz hozzánk!

A küzdősport a szenvedélyünk!

Tovább »

Kik vagyunk?

Ismerd meg a BFC csapatát közelebbről!

Tovább »

Bobkó Fight Club - Edzéseink

Bobkó Fight Club - Edzéseink

Közösségben az erő

 

Minden klub olyan, amilyennek a vezetője megálmodja és alakítja, ahogyan hozzájárul a hangulat megteremtéséhez, a kapcsolatok kialakításához. A BFC több az edzésekre járó emberek csoportjánál. Egy közösség vagyunk, ahol minden tag barátja és társa a másiknak. Máshogy nem is működhetne.

 

Kinek ajánljuk a BFC Kick-box és K1 edzéseit?


Akár hiszed, akár nem, lehetsz kisiskolás suhanc, vagy középkorú üzletember, egyetemi kutató, rendőr vagy villanyszerelő. A Bobkó Fight Clubban mindenki egy, és vállvetve küzd. Ez a küzdelem, a sportban megszerzett erő és vitalitás aztán elkísér bennünket, erőt ad és felemel. Legyen az edzőtábor, szerda esti küzdőedzés vagy közös italozás, mi szívesen vagyunk együtt.

A hangulat mindig vidám, emelkedett, de amikor kell, akkor csak a teljesítményre koncentrálunk. A teljesítménynek némelyikünknél a szorítóban, a versenyeken kell megmutatkoznia, de harcosaink gyakran csak saját egészségük megőrzéséért, vitalitásuk növeléséért küzdenek. Mindegy miért szeretnél közénk tartozni, ha szívvel küzdesz érte, mi ott állunk majd melletted az úton, és segítünk, ahol csak tudunk!

 

Próbáld ki te is a Kick-boxot! Az ELSŐ EDZÉS INGYENES!

Hívd most: Bobkó Roland:  +36-30/520-6719

 

A BFC edzések részletei

 

Edzéseinket Gödöllőn, a  Tessedik Sámuel út 4 alatt tartjuk heti 3 alkalommal. Az órák a teljesség érdekében különböző tematikákra épülnek, aminek köszönhetően a hét végére tényleg kihozzuk magunkból a maximumot!

 

 

Áraink

 
Edzéseink díja 1500 Ft/alkalom
Bérlet díja 12000 Ft/hó

 

Ha kérdésed van, segítünk! Keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén! Ismerkedj meg velünk közelebbről ITT.


címkék: Edzések, K1, Kick-box, Küzdősport

Bobko Fight Club - Csatlakozz hozzánk!

A BFC Kick-box és K1 edzései nem csupán a sportról szólnak. Egy összetartó közösség vagyunk, együtt küzdünk a céljaink eléréséért!

Próbáld ki te is a Kick-boxot! Az ELSŐ EDZÉS INGYENES!

Hívd most: Bobkó Roland:  +36-30/520-6719

A Bobkó Fight Clubban elsősorban önmagunkkal és korlátainkkal küzdünk meg a Kick-box és a K1 segítségével.

A Kick-box egy olyan küzdősport, ami több harcművészet elemeit vegyíti. Köztük a K1-et is, amivel mi magunk is foglalkozunk.

Nyerj bepillantást abba, amit a Bobkó Fight Club edzésein Te is átélhetsz. Ismerj meg minket közelebbről!
Kick-box és K1

Nálunk megtanulhatod a különböző technikákat és ütéseket, az intenzitás folyamatos növelésének köszönhetően az edzésen résztvevők erőnléte, állóképessége és ütőereje is nő.

 


Ismerd meg a kick-box negatív és pozitív hatásait!

A kick-box egyesíti a boksz gyors ütéseit a keleti harcművészetekkel, mint például a karate rúgó technikáival. Figyelembe véve azt, hogy mennyire veszed komolyan, a kick-box jelenthet egy intenzív aerob edzést, vagy komoly versenysportot is. Függetlenül attól, hogy mi a cél, mindenképpen fontos, hogy egy tapasztalt oktató segítségét kérd!

A fogyás azért nehéz sokunknak, mert unalmas az oda vezető út. Nos, a Kick-Box nem ilyen. Fogyókúra helyett legyél egészséges, sportolj élvezetesen Gödöllőn, legyél fiú vagy lány, 15 vagy 45 éves, a Bobko Fight Club vár!

Mi jut eszünkbe először azokról, akik kick-boxolnak? Hogy izmosak, erősek, kidolgozott a testük és koncentráltak a mozdulataik. A különböző súlycsoportokban sportolóknak általában ideális a testzsírszázalékuk is. De hatékony vajon a kick-box a hétköznapi, fogyni vágyó ember számára is?

Videó: félelmetes vagy lenyűgöző, amit az orosz szépség a fegyverekkel művel?

Angelina Kopitova egy rendkívül csinos orosz sportoló, aki itt járt a budapesti kick-box világbajnokságon. 

A kick-boxos Veres Roland mindent megnyert

Ahol elindult, ott aranyérmet nyert Veres Roland a budapesti kick-box világbajnokságon: a BOK Sportcsarnokban a vb-t záró gálán az 57 kg-os versenyző - a light-contact és a kick-light után - a pointfightingban is első lett.

További hírek
New York Café TripAdvisor