Kik vagyunk?: A BFC vagy Bobkó Fight Club azokról az emberekről szól, akik a küzdősportok világában találták meg magukat.

Foglalás

Bobkó Fight Club

Csatlakozz Kick-box és K1 edzéseinkhez Gödöllőn!

Tovább »

Csatlakozz hozzánk!

A küzdősport a szenvedélyünk!

Tovább »

Kik vagyunk?

Ismerd meg a BFC csapatát közelebbről!

Tovább »

Bobkó Fight Club - Ezek vagyunk mi

Bobkó Fight Club - Ezek vagyunk mi

A BFC élén

 

A nevem Bobkó Roland, a Bobkó Fight Club edzője vagyok. 12 éve foglalkozom küzdősporttal, 17 évesen az ökölvívással kezdtem pályafutásomat. Hamar, 3 év után áttértem a Kick-box és a K1 edzésekhez, ez az, ami tényleg én vagyok. Azóta ez nem csupán hobbi, sokkal inkább szenvedély. Jelenleg is a veresegyházi Black&Gold Angels igazolt versenyzője vagyok.

 

4 évvel ezelőtt kezdtem edzőként tevékenykedni. Célom minél több emberrel megismertetni a Kick-box és K1 nyújtotta élményt, és a küzdősportban rejlő lehetőségeket. A legfontosabb feladatom mégis az, hogy egy összetartó, támogató közösséget alakítsak ki edzéseimen, amit a Bobkó Fight Clubban sikerült megvalósítani.

 

A BFC-ben a profizmus mellett az edzések hangulatát tartom kiemelkedőnek. Pályafutásom alatt megtanultam, hogy a közösség, ahová az ember tartozik, óriásit lendíthet eredményein. Egymást motiváljuk, együtt vesszük fel a harcot önmagunkkal és korlátainkkal szemben. Ez az, amiben a Bobkó Fight Club egyedülálló. Nem számít a kor vagy az erőnlét, hiszen mindenkinek megtaláljuk a megfelelő partnert a küzdelemhez.

 

Próbáld ki te is a Kick-boxot! Az ELSŐ EDZÉS INGYENES!

Hívd most: Bobkó Roland:  +36-30/520-6719


Eredményeim, amikre büszke vagyok

 

  • 2014.09.24. Budo gála 5. helyezett – 70kg K1 
  • 2014.06.21. Országos bajnokság 2. helyezett – 71kg Low-kick 
  • 2014.03.29. Országos bajnokság 1. helyezett – 71kg Low-kick 
  • 2013.12.05. K1 gála Miskolc 1. helyezett – 70kg 
  • 2013.10.26. Intersport kupa Budaörs 1. helyezett – 74kg Kick-light 
  • 2013.09.14. Budo és küzdősport gála 4. helyezett – 70kg K1 
  • 2012.11.24. Budapest Tisztán kupa 1. helyezett – 75kg Kick-light 
  • 2012.10.20. Budaörs Intersport kupa 1. helyezett – 74kg Kick-light 
  • 2012.04.14. Kempo Országos bajnokság 1. helyezett – 74kg Kick-light

 

Kick-box és K1 a Bobkó Fight Clubban

 

Az edzéseken természetesen szembe kerülünk egymással, hiszen erről szól a Kick-box és a K1. Azonban nem egymás ellen, csupán saját korlátaink legyőzésének érdekében küzdünk, és nem felejtjük el, hogy kik vagyunk valójában. Ahogy a küzdőpercek véget értek, már ismét egyek vagyunk: ott segítjük és támogatjuk a másikat, ahol tudjuk.

Így van ez az edzések alkalmával, a magánéletben, az üzletben, és a munkában is. Mi társakra leltünk. Az edzések végével a BFC a hétköznapokon is tovább kísér minket. A sport, a Kick-box segít, erőt és motivációt ad a mindennapos küzdelmek során is. Tiszteljük egymást, tiszteljük a teljesítményt, és mindenekelőtt tiszteljük a sportot. Edzéseink részleteit az alábbi linken találod. Vedd fel velünk a kapcsolatot ITT, és légy Te is csapatunk tagja!


címkék: K1, Kick-box, Kik vagyunk?, Küzdősport

Bobko Fight Club - Csatlakozz hozzánk!

A BFC Kick-box és K1 edzései nem csupán a sportról szólnak. Egy összetartó közösség vagyunk, együtt küzdünk a céljaink eléréséért!

Próbáld ki te is a Kick-boxot! Az ELSŐ EDZÉS INGYENES!

Hívd most: Bobkó Roland:  +36-30/520-6719

A Bobkó Fight Clubban elsősorban önmagunkkal és korlátainkkal küzdünk meg a Kick-box és a K1 segítségével.

A Kick-box egy olyan küzdősport, ami több harcművészet elemeit vegyíti. Köztük a K1-et is, amivel mi magunk is foglalkozunk.

Nyerj bepillantást abba, amit a Bobkó Fight Club edzésein Te is átélhetsz. Ismerj meg minket közelebbről!
Kick-box és K1

Nálunk megtanulhatod a különböző technikákat és ütéseket, az intenzitás folyamatos növelésének köszönhetően az edzésen résztvevők erőnléte, állóképessége és ütőereje is nő.

 


Ismerd meg a kick-box negatív és pozitív hatásait!

A kick-box egyesíti a boksz gyors ütéseit a keleti harcművészetekkel, mint például a karate rúgó technikáival. Figyelembe véve azt, hogy mennyire veszed komolyan, a kick-box jelenthet egy intenzív aerob edzést, vagy komoly versenysportot is. Függetlenül attól, hogy mi a cél, mindenképpen fontos, hogy egy tapasztalt oktató segítségét kérd!

A fogyás azért nehéz sokunknak, mert unalmas az oda vezető út. Nos, a Kick-Box nem ilyen. Fogyókúra helyett legyél egészséges, sportolj élvezetesen Gödöllőn, legyél fiú vagy lány, 15 vagy 45 éves, a Bobko Fight Club vár!

Mi jut eszünkbe először azokról, akik kick-boxolnak? Hogy izmosak, erősek, kidolgozott a testük és koncentráltak a mozdulataik. A különböző súlycsoportokban sportolóknak általában ideális a testzsírszázalékuk is. De hatékony vajon a kick-box a hétköznapi, fogyni vágyó ember számára is?

Videó: félelmetes vagy lenyűgöző, amit az orosz szépség a fegyverekkel művel?

Angelina Kopitova egy rendkívül csinos orosz sportoló, aki itt járt a budapesti kick-box világbajnokságon. 

A kick-boxos Veres Roland mindent megnyert

Ahol elindult, ott aranyérmet nyert Veres Roland a budapesti kick-box világbajnokságon: a BOK Sportcsarnokban a vb-t záró gálán az 57 kg-os versenyző - a light-contact és a kick-light után - a pointfightingban is első lett.

További hírek
New York Café TripAdvisor